Farma & Voeding

Voor een goede kwaliteit van een product (geneesmiddel of voedingssupplement) is een goede karakterisering en vastlegging/documentering belangrijk. Dit is een tijdrovend en specialistisch proces. Wij kunnen dit traject begeleiden of zelfs het totale traject uit handen nemen:

  • Opzetten en/of verificatie van kwalificatie-/validatiedocumenten en procedures;
  • Verzorging van de logistiek voor de keuring en vrijgifte van grondstoffen, tussen- en eindproducten.
  • Conceptontwikkeling voor uitvoering van  ‘proof of principle’ van voedingssupplementen.

Voedingssupplementen - 100% natuurlijk 

Zoals u weet zijn voedingssupplementen in vele soorten en maten op de markt. Wat ontbreekt is een product dat volledig op natuurlijke grondstoffen is gebaseerd. Een product dat in al zijn facetten aansluit op de huidige trend van puur en eerlijk. Bij het ENDC ontwikkelen wij voedingssupplementen waarvan de grondstoffen van 100% natuurlijke oorsprong zijn. Uniek is dat niet alleen de grondstoffen, maar óók de capsules en de verpakking in dit concept worden meegenomen. Deze supplementen passen in een gezonde levensstijl waarbij het milieu zo min mogelijk wordt belast. Een originele oplossing uit de koker van het ENDC! 

Cursussen en training

Wilt u de kennis en vaardigheden van uw medewerkers uitbreiden? Wij bieden u op locatie de volgende trainingen aan:

  • HACCP-, GMP-training;
  • Interne en leveranciers audits.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Bel of mail ons voor de mogelijkheden:  +31 (0) 85 8771504 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..